Ferizaj

PAI, dega në Ferizaj, kërkon përsëritjen ë zgjedhjeve për kryetar të fshatit Dubravë, thonë se ka pasur parregullësi


Publikuar më:


Dega e PAI-së   në Ferizaj përmes një komunikate ka bërë të ditur  se ka  deponuar një ankesë për komisionin zgjedhor për zgjedhjet nê fshatra dhe zona urbane, në lidhje me zgjedhjen e kryetarit të fshatit Dubravë  të Ferizajt.

Në  këtë komunikatë thuhet se  gjatë procesit të zgjedhjevepër kryetar të fshatit  ka pasur parregullësi të cilat kanë ndikurar edhe në   rezultatin final.

Reagimi i plotë:

Në Dubravë do të përsëriten zgjedhjet për Kryetar të fshatit.  Sot Kryetari i degës së PAI-së Qazim Rrahmani i shoqëruar nga Kryetari i nëndegës Hajriz Haziri, kanë takuar komisionin zgjedhor për zgjedhjet nê fshatra dhe zona urbane. Është  diskutuar mbi procesin e zgjedhjeve  në Dubravē që u zhvilluan më 24.06.2019, dhe sipas fakteve dhe argumenteve ka pasur disa pa rregullësi që kanë ndikuar në rezultatin final i cili ishte i ngushtë, dhe ne sot kemi procesuar ankesën zyrtare me argumente dhe fakte. Kemi kërkuat ripërsëritje të votimit , andaj presim një vendim të ri të komunës për ripërsëritjen e zgjedhjeve në Dubravë, për pêrfaqêsues të fshatit. Me respekt PAI nëndega Dubravë.

To Top