Ferizaj

Paguan 10, merr 5


Publikuar më:


Tash kur po ofrohet edhe stina e vjeshtes shumica  kanë hallin e ngrohjes  gjatë stinës së dimrit.

Por edhe pse gjendja e vështirë ekonomike dhe vështirë të ndahen mjete për të siguruar drutë për ngrohje mund të ndodh edhe të befasohesh kur i blenë ato.

Një befasi e tillë i kishte ndodhur edhe një qytetari i cili  në rrjetin social facebook ka postuar  këtë befasi.

Ai kishte paguar që ti sjellnin 10 metra dru  por  kur ato i janë sjellë në shtëpi doli se ishin vetëm  5 metra.

Bëhet e ditur  se kjo  i kishte ndodhur vitin e kaluar por tani kur  është aktuale furnizimi me lëndë djegëse  ka bërë fotot publike.

Por si duket  kjo nuk ka ndodhur rastësisht. Flitet se shitësit e drurit këtë shpesh e bëjnë kur  kontraktojnë  lëndë djegëse me institucionë publikë e ku  zakonisht edhe  shkarkimi bëhet pa ndonjë mbikqyrje.

Shpesh ka pasë raste kur institucionet e sidomos shkollave u ka rënë që të  mbesin para kohe pa lëndë djegëse.

Si duket   ky shitës e ka gabuar adresën?

Comments
To Top