Ferizaj

OVL e UÇK-së fton veteranët e luftës  të aplikojnë për libreza të OVL-UÇK-së


Publikuar më:


Organizata e Veteranëve të Luftës së UÇK-së – dega në Ferizaj, njofton të gjithë bashkëluftëtarët të cilët kanë marrë Certifikatat mbi njohjen e statusit të Veteranit luftëtar, se mund të aplikojnë për libreza të OVL-UÇK-së.

Aplikimi bëhet në zyrat qendrore të OVL-UÇK – dega në  Ferizaj.

“Gjithashtu ftojmë edhe gjithë ata që kanë pasur kartela dhe ju ka skaduar afati, që të ri-aplikojnë për kartelën e re, por edhe gjithë ata që kanë kartelat aktive e nuk kanë dorëzuar dokumentet si më poshtë të i sjellin pranë zyrave së organizatës për të rregulluar dosjet e tyre” thuhet në ftesën e OVL-UÇK-së

 

Dokumentet e nevojshme për aplikim:
Certifikata – kopje
Letërnjoftimi – kopje
Foto e re për dokumentin (mundësisht në CD)

Orari i punës në zyre:
E hëne – e premte – 10:00 – 14:00

Për me shumë mund të klikoni në linkun e mëposhtëm

Organizata e Veteranëve të Luftës së UÇK-së – dega Ferizaj

Comments
To Top