Ferizaj

Orari i punimeve nga KEDS. Këto pjesë të Ferizajt do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike


Publikuar më:


Punime në projekte investive

22 03.2021

TS 35/10kV Ferizaj 3 do të ndërprehet stabilimenti 10 kV.

Trafostacionet që do të mbesin pa tension:

TS 10/0.4 kV Idea Invest  (kodi: 40040005207) prej orës 09:30 – 16:30

TS 10/0.4 kV Objekti Agni smajli   (kodi: 40040005206) prej orës 09:30 – 16:30

TS 10/0.4 kV Bardhi  (kodi: 40042001230) prej orës 09:30 – 16:30

TS 10/0.4 kV Tahir Hajriz Hajrizi  (kodi: 40042001228) prej orës 09:30 – 16:30

TS 10/0.4 kV Viva Fresh   (kodi: 40042007245) prej orës 09:30 – 16:30

TS 10/0.4 kV Imri Halili  (kodi: 40042007255) prej orës 09:30 – 16:30

TS 10/0.4 kV Ndërtesa 12 Qershori  (kodi: 40040004200) prej orës 09:30 – 16:30

TS 10/0.4 kV Ndërtesa Inxhinjeringu  (kodi: 40040004034) prej orës 09:30 – 16:30

TS 10/0.4 kV “Com net” sh.p.k  (kodi: 40040004205) prej orës 09:30 – 16:30

TS 10/0.4 kV   (kodi: 40040004211) prej orës 09:30 – 16:30

Vendet: Idea Invest, Objekti Agni Ismajli, TS Tahir Hajriz Hajrizi, Viva Fresh, TS Imri Halili, ndërtesa 12 Qershori dhe ndërtesa Inxhinjeringu, com net.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

To Top