Ferizaj

Orari i ndërprerjeve të energjisë elktrike për 27 Janar në regjionin e Ferizajt


Publikuar më:


Punime në projekte investive

    27.01.2021

Në NS 35/10 kV Ferizaj II do të ndërprehen:

LP 10kV Sillosi me (kodi: 40041001) prej orës  09:00  deri në ora 10:00

Vendet: Ferizaj- një pjesë, Talinovci i Muhaxherëve, Sazlia, Papazi, Pojata, Rahovica, Softaj dhe Fusha e Madhe.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, ndarja e urave të tensionit të mesëm.

NS 10/0.4kV  që do të mbesin pa furnizim në Stabiliment nga ora 09:00 deri 21:00

 TS Talinovci i Muhaxherëve   40041001012

TS Talinovci i Muhaxherëve (Lagjja afër kishës) 40041001213

TS Talinovci I Muhaxherëve (Lagjia afër kishës) 40041001265

Beli Eurofol 40041001233

N.T.P METRO  Blerim Sabit Krasniqi         40041001243

Lagjja Iliria  40041001268

TS Drebangu       40041001001

TS afër Përmendores ”D. Islami”      40041001200

TS pllaci i Krasniqëve    40041001003

TS BEN – AF        40041001004

TS HIB        40041001005

TS Armani  40041001104

TS afër Spitalit ”Elita” (Jezerci Xhamprerës) 40041001201

TS Pompa e benzinës (Gllavicët-afër Ben-Af-it)  40041001211

TS Ganimete Tërbeshi  40041001058

Vendet: Një pjesë e Talinovcit të Muhaxherëve, një pjesë e Talinovcit të Jerlive dhe një pjesë e bizneseve në rruga magjistrale Prishtinë-Ferizaj.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja. 

To Top