Lajme

Ora e parë e vitit të ri shkollor i kushtohet Shën Terezës


Publikuar më:


Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor 2016/17 njofton të gjitha institucionet shkollore të arsimit para universitar në Republikën e Kosovës që ditën e parë, ora e parë e mësimit ti kushtohet shenjtërimit të Nënës Terezë

Shenjtërimi i Nënës Terezë, në shenjë mirënjohjeje  të veprës dhe përkushtimit të saj misionar, shpirtëror e human gjatë gjithë jetës në ndihmë më të varfërve në gjithë globin u bë ditën e sotme 4 shtator 2016 në Selinë e Vatikanit nga ana e Shkëlqesisë së tij Papa Franqeskut.

Ministria e Arsimit, uron të gjithë nxënësve dhe mësimdhënësve fillimin e vitit të ri shkollor  2016 -2017,  njëherësh njofton se tashmë janë bërë të gjitha përgatitjet e duhura për fillimin e mbarë të vitit të ri shkollor.

MASHT, në vazhdimësi mbetet e përkushtuar që të  ofroi mundësi dhe kushte të mira për një arsim cilësorë  dhe uron që të gjithë  përgjegjësit arsimor, mësimdhënësit dhe nxënësit të angazhohen në realizmin  suksesshëm të misionit  të përhershëm për ngritjen e cilësisë në arsim, shkruan në komunikatën për media të dërguar nga MASHT.

Comments
To Top