Ferizaj

Nxënësit e shkollës “Gjon Serreçi” marrin pjesë në Tiranë me shfaqjen “Zëri Ynë”


Publikuar më:


Nxënës të shkollës fillore “Gjon Serreçi”  nga Ferizaj   javën që vije do të marrin pjësë  në Konferencën  për Spetrin Autik në Muzeun Kombëtarë  me shfaqjen “Zëri Ynë”.

Në Konferencën e Parë Kombëtare për Spektrin Autik qê organizohet në Muzeun Kombëtar nga Klubi Kombëtar i Prindërve me CSA ( Çrregullime të spektrit autik) në Tiranë me 2 prill, do të marrin pjesë edhe nxënësit e shkollës “Gjon Serreçi” nga Ferizaj me shfaqjen “Zëri Ynë”.

Në  kuadër të  kësaj Konference me moton “Autizmi flet”   nxënësit e kësaj  shkolle, nën përgatitjen e Dije Lohajt, me tekst   të Melodi Sahitit  do të  paraqiten me shfaqjen  ku  do të aktrojnë  Melodi Sahiti, Endi Salihu dhe  Prentina Rama.

Kjo konferencë po  bëhet në kuadër të ndërgjegjësimit, edukimit dhe socializimit, marrjes dhe dhënies së  informacionit, ndërhyrjes  që në moshë të hershme dhe problematikat në arsim gjithpërfshirës.

Është Konferenca e Parë Kombetare  për Spektrin Autik që do të mbahet  në Muzeun Kombëtarë, në Tiranë, më datë 2 Prill 2019.

To Top