Kultura-Arti

Nxënësit e Ferizajt i këndojnë Adem Jasharit për Pavarësi


Publikuar më:


Këngët kushtuar heroi legjendar të Kosovës, Adem Jashari, nuk kanë munguar asnjëherë.

Në këtë 12 vjetor të Pavarësisë së Kosovës, heroi i kënduan edhe nxënësit e shkollës “Kromatika” nga Ferizj.

Videoklipi i këngës është realizuar në Prekaz, ndërsa teksti dhe kompozimi i këngës është bërë nga Shaban Ratkoceri.

Fëmijët që këndojnë janë Bulëza Gajtani, Artio Baliu, Ylljon Kçiku, Orgesa Kçiku, Leon Tairi dhe Daorsa Sopa.

To Top