Sport

Nuha në menaxhmetin e Federatës Ballkanike të Çiklizmit


Publikuar më:


Kryetari i Federatës së Çiklizmit të Kosovës, Avni Nuha, mori pjesë në Kongresin e Federatës Ballkanike të Çiklizmit që u mbajt në Stamboll dhe është zgjedhur në menaxhmentin e këtij asociacionit, të cilën e konsideron një fitore të madhe edhe për shtetin e Kosovës.

“Jam zgjedhur në menaxhmentin e Federatës Ballkanike të Çiklizmit. Mendoj se është bërë një punë e madhe me këtë pozitë tani që ka Kosova në çiklizëm.  Mendoj se do të jetë edhe shtyllë kryesore për avancimin dhe masivizimin e këtij sporti në vendin tonë. Kosova në mënyrën më diplomatike tash e përfaqëson sportin në arenën botërore jo vetëm në rajon”, thotë Nuha për gazetën  “Bota sot”

Comments
To Top