Ferizaj

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet


Publikuar më:


Punime në projekte investive

Data e punimit: 15-02-2020

1.

TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drejtimi i Sillosit (kodi: 40041001) prej orës    10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Ferizaj- një pjesë, Talinovci i Muhaxherëve, Sazlia, Papazi, Pojata, Rahovica, Softaj dhe Fusha e Madhe.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës.

Vërejtje: Nuk afektohet transformatori Arben Hasani – ARJAK&CO “ SH.P.K  40041001268.

Punime në projekte investive

Data e punimit: 15-02-2020

1.

TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drejtimi i Sillosit (kodi: 40041001) prej orës    10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Ferizaj- një pjesë, Talinovci i Muhaxherëve, Sazlia, Papazi, Pojata, Rahovica, Softaj dhe Fusha e Madhe.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës.

Vërejtje: Transformator Arben Hasani nuk afektohet – ARJAK&CO “ SH.P.K  40041001268.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 15-02-2020

1.

TS  110/35/10kV Ferizaj  do të ndërprehet:

L.P 35 kV Silkapori-degezimi te Reksi   prej orës 12:00 – 12:30

Kodet e daljeve  qe mbesin pa furnizim(  40045001,40045002,40046001,40047001,40048001)

Vendet: Silkapori, X-Fort, Renova, Stagova, Dauti commerce dhe Kivo.

Arsyeja: Kyçja se Bechtel Enkas.

Vëretje:

Gjatë kësaj ndërprerje nuk afektohet TS 40045301 te Reksi.

Gjatë kësaj nderpreje pa furnizim  mbetet Hidrocentrali HC ”Brezovica” _ MATKOS GROUP (Kodi:4004420100100).

To Top