Ferizaj

Një ish-punëtor e akuzon “Mabetexin” për lëndim në Astana, kjo thotë se ia pagoi sigurimin


Publikuar më:


Nexhmedin Haxha nga Komogllava e Ferizajt, punoi për tri vjet në kryeqytetin e Kazakistanit, Astana, si punëtor i kompanisë “Mabetex”.

Por, ai derisa po punonte ne vendin e punës, u lëndua rëndë, pasi u rrëzua nga lartësia 8 metra, duke i thyer të dyja këmbët.

Pas këtij rasti, Haxha akuzon kompaninë Mabetex dhe kompaninë e sigurimit Siguria, pasi nuk i dhanë mjete të mjaftueshme financiare për shërim, ani pse kishte paguar sigurimin shëndetësor.

Kompania e Sigurimit “Siguria”, në një përgjigje me shkrim, ka thënë se i kanë paguar 7500 euro mjete financiare, pas marrëveshjes jashtëgjyqësore, e cila ishte arritur mes Nexhmi Haxhës dhe kompanisë në fjalë./Koha.net

To Top