Ferizaj

NISMA Socialdemokrate dega në Ferizaj i bashkohen 20 student ferizajas


Publikuar më:


Ferizaj. 23.11.2018. Në një takim të organizuar nga NISMA Socialdemokrate, dega në Ferizaj rreth 20 student Ferizajs kanë marrë librezat e anëtarësimit në këtë subjekt politik.
Mirëseardhje studentëve në këtë subject politik u ka uruar Faton Thaçi, anëtar i kryesisë së NISMA Socialdemokrate,njëherit këshilltarë i zëvendëskryeministrit Fatmir Limaj dhe kryetari i NISMA Socialdemokrate dega në Ferizaj, Besnik Berisha.
“Koncepti Socialdemokrat e NISMA Socialdemokrate po përkrahet e mbështet fuqishëm nga sovrani.
Ne nuk premtojmë, ne zotohemi dhe obligohemi të jem në shërbim të Shteti, të qytetarit dhe për qytetarin!
Neve funksionojmë në tri parime bazë të socialdemokracisë: Liri, Drejtësi, Solidarite, për të gjithë pa dallim” thuhet në njoftimin e lëshuar nga NISMA Socialdemokrate,dega në Ferizaj.

To Top