Lajme

Nisma :Duhet alternativë


Publikuar më:


nisma-681x681

Nisma ka konfirmuar pjesëmarrjen e saj në protestën e 14 majit, por mendon si Vetëvendosje për krijimin e një alternative të përbashkët, duke e konsideruar si të vetmen zgjidhje, transmeton QdheQ.

“Duhet bashkim të tërë spektrit opozitarë dhe shoqërisë civile”, tha Limaj.

Duket që zgjidhje e vetme është krijimi i një alternative të përbashkët, bashkë me shoqërinë civile

Comments
To Top