Ferizaj

Nisë rregullimin e rrugës me tri shirita qarkullimi dhe rindërtimin e trotuarit në rrugën “Ramadan Rexhepi” tek Spitali


Publikuar më:


Gjatë ditës së sotme ka filluar zgjerimi i rrugës  në rrugën “Ramadan Rexhepi”  pikërisht përball Spitalit të Ferizajt.

Këtë e ka bërë të ditur kryetari I Ferizajt, Agim ALiu përmes faqes së tijë zyrtare.

“Kemi vënë dorën me investime në gjithë qendrën e qytetit. Kështu, edhe rruga “Ramadan Rexhepi” tek Spitali do të rregullohet me tri shirita qarkullimi që lidhen mrekullisht me rrethrrotullimin që po ndërtojmë afër kafiterisë “Cosmo”, gjersa po rindërtojmë tërësisht trotuarin i cili do të zgjerohet e mbillen drunj dekorativ, në shërbim të kalimtarëve, në këtë zonë qyteti tejet të frekuentuar.” ka shkruar Aliu.

To Top