Ferizaj

Nisë rregullimi i fushave sportive në fshatrat e Ferizajt


Publikuar më:


Ka nisur rregulllimi i fushave spoertive në fshatrat  e Ferizajt, Lloshkobare dhe Pleshinë.

Për të parë zhvillimin e punimeve në këto fhstra sot ka dal edhe i pari i Ferizajt, Agim Aliu me drejtorin e Urbanizmit Lulzim Aliu.

Aliu ka bërë të ditur se sot ka filluar rregullimi i 2  terreneve sportive  nga 10 sa janë planifikuar.

“Infrastrukturën sportive po e shtrijmë edhe në fshatra që të rinjve t’i japim terrene sportive e rekreative, si asnjëherë më parë. Sot, nisëm punimet në rregullimin e 2 nga 10 terreneve sportive që do të ndërtohen në fshatrat e Ferizajt. Nisëm me punën në ndërtimin e fushës sportive me bari sintetik në Lloshkobare, paralelisht edhe me terrenin sportiv në Pleshinë, për të vazhduar edhe në fshatrat tjera” ka shkruar Aliu.

To Top