Ferizaj

Ngjarja në Ferizaj: Pesë pacientë me djegie deri në 50 përqind


Publikuar më:


Gjendja e shtatë pacientëve të pranuar në Njësinë e Mjekimit Intensiv Qendror të Qendrës Klinike dhe Universitare të Kosovës është e rë.ndë.

Klan Kosova merr vesh se pesë nga pacientë e pranuar në mjekimin intensiv kanë shkallët të djegieve 35 deri në 50 për qind, në pjesën e fytyrës, kokës, shpinës, gjoksit dhe ekstremiteteve të sipërme.

Mosha është 20 vjeç ndërkaq më e vjetra 45 vjeç.

Të gjithë janë të intubuar.

Burimet e Klan Kosovës brenda QKUK-së bëjnë me dije se edhe dy pacientë të tjerë të pranuar në Njësinë tjetër të Mjekimit Intensiv, janë në gjendje të rën.dë dhe kanë shkallë të lartë të djegies.

Edhe këta janë të intubuar.

Gjatë ditës së sotme një shpë.rthim i madh ka ndodhur në Ferizaj, në një nga restorantet e këtij qyteti.

Si pasojë 43 persona janë lën.duar.

Dyshohet se shkak i këtij aksi.denti është shpë.rthimi i një bom.bole të gazit.

To Top