Ferizaj

Nga nesër edhe Spitali i Ferizajt në grevë, mbështet kërkesat e punëtorëve shëndetësorë të QKUK-së.


Publikuar më:


Ferizaj.15 Janar 2019. Grevës së punëtorëve shëndetësorë në QKUK nga nesër  është paralajmëruar se do ti bashkëngjiten edhe punëtorët shëndetësor të Spitalit të Ferizajt.

Këshilli grevist i punëtorëve shëndetësorë  të Spitalit të Ferizajt ka bërë të ditur se nga nesër në Spitalin e Ferizajt nuk do të ofrohen shërbime .

“Nga nesër  do ti bashkëngjitemi grevës  së të gjithë punëtorëve shëndetësorë të QKUK-së për ngritjen e koeficientit dhe përmbushjes së premtimeve për punëtorët  shëndetësorë. Gjatë kësaj kohe do të punoj vetëm shërbimi emergjent. Por në rast të  mos reflektimit nga Qeveria atëher grevat edhe mund të radikalizohen e që mund të ndalen edhe shërbimet në emergjencë” kanë thënë në Këshillin grevist të Spitalit të Ferizajt.

To Top