Ferizaj

Nga FC Ferizaj jep dorëheqje edhe drejtori sportiv, Agron Selmani


Publikuar më:


Pas dorëheqjes së trajnerit  Arbnor Morina klubi FC Ferizaj ka njoftuar se dorëheqje ka dhënë edhe Drejtori sportive i këtij klubi Agron Selmani.

Në njoftim thuhet se Selmani ka liruar këtë pozitë  për të hapur rrugë  që në këtë klub të vijnë energjitë të  reja.

Njoftimi i plotë i   FC Ferizaj

Agron Selmani jep dorëheqje nga pozita e drejtorit sportiv të FC Ferizaj.

“Klubi FC Ferizaj ka nevojë për energji të re dhe unë nuk jam më promotori apo ajo energji e kërkuar,duke ju uruar klubit suksese në vazhdim i falënderoj të gjithë për bashkëpunimin i ofruar”, ka thënë ish-drejtori sportiv Selmani.

Presidenti i FC Ferizaj, Lulzim Abazi, e ka falënderuar Agron Selmanin për punën dhe rrugëtimin së bashku, duke i dëshiruar shumë suksese në aspektin profesional.

To Top