Ferizaj

Nga 2 deri 4 gusht në Ferizaj mbahet Panairi Veror i Librit


Publikuar më:


Organizuar nga Klubi Letrar De Rada dhe në kuadër të Ditëve të Diasporës organizohet Panairi Verer i Librit.

Panairi mbahet prej 02-04 gusht në bulevardin e qytetit të Ferizajt!
Organizator Klubi Letrar De Rada – Ferizaj!

To Top