Lajme

Nesër takohen përfaqësues nga Kosova dhe Shqipëria, diskutojnë për luftën kundër krimit të organizuar


Publikuar më:


koso

Përfaqësuesit të Prokurorisë së Shtetit, Gjykatave, Policisë së Kosovës dhe Doganave të Kosovës, do të takohen nesër me përfaqësues të Prokurorisë, Gjykatës dhe Policisë nga Republika e Shqipërisë.

Sipas një njoftimi të Këshillit Prokurorial të Kosovës, temë e këtij takimi do të jetë “Bashkëpunimi ndërkufitar dhe lufta kundër krimit të organizuar”, i organizuar nga Prokuroria Themelore në Prizren.

Takimi do të mbahet në në Vërmicë, Prizren duke filluar nga ora 10:00.

Comments
To Top