Ferizaj

Nesër mbahet festivali i muzikës për fëmijë “A-Mol”


Publikuar më:


Këtë të shtune , në Palestrën e Sporteve “Bil Clinton” në Ferizaj mbahet  edicioni i tretë i Festivalit  A-Mol

Festivali ka karakter garues  ku do të marrin pjesë  22 konkurentë, 3 Mysafirë special, të cilët shpërblehen me çmime dhe mirenjohje.

Festivali A-Mol  me punën dhe suskesin e tregua  Brenda tre viteve  ka  marrë karakter gjithkombatër dhe Inetrnacional.

Drejtoresha  e Festivalit Anduena Tahiri dhe solistët e A-Mol, pas sukseseve të këtij festivali  morën ftesa për të performuar në shtete të ndryshme dhe për të përfaqësuar  Kosovën dhe qytetin e Ferizajt.

 Anduena Tahiri ishte pjesë e Jurisë në Ohër, Itali, Slloveni, Malta,  Rumani etj.

Festivali këtë vit do të mbahet dy herë,  në Qershor dhe në Gusht  ku  do të marin pjesë shtete të ndryshme të botës.

Festivali A-mol mbahet me datë 15/06/2019, ora 17:00  në  Pallatin  e Sporteve “Bill Clinton” në Ferizaj

To Top