Ferizaj

Nesër mbahet Akademi Përkujtimore në nderim të veprës së Shaban Viqa-Baci


Publikuar më:


Të nderuar familjarë të Dëshmorëve të Kombit, Invalidë dhe Veteranë të UÇK-së, të nderuar bashkëqytetarë/e, në 10 vjetorin e vdekjes, në nderim të veprës së bashkëluftëtarit Shaban Viça – Baci, ftoheni me datë 10.04.2019, sipas agjendës:

11:00 – homazhe pranë varrit të Bacit – varrezat e fshatit Greme;
– 16:00 – organizuar nga Këshilli Organizativ – transporti me autobus nga Ferizaj për në Prishtinë – vendtakimi – parkingu i Viva Fresh / The Village;
18:00 – Akademi përkujtimore – filmi dokumentar “Betimi për Bashkim” – Pallati i Rinisë – Salla e Kuqe – Prishtinë.

To Top