Ferizaj

Nesër mbahen garat me moton “Vrapojmë për bamirësi”


Publikuar më:


Ferizaj. 07.12.2019.

Në kuadër të aksionit për bamirësi i cili për afro një muaj ka zhvilluar aktivitet  përmes Shtëpisë për bamirësi në sheshin e qytetit, nesër mbahet edhe aktiviteti I fundit “Vrapojmë për bamirësi”.

Për këtë aktivitet  gjatë gjithë kësaj kohe shumë qytetarë të Ferizajt kanë blerë edhe numra me të cilët nesër do të vrapojnë  në kuadër të këtij aksioni.

Sipas organizatorëve  që nga ora  9:00 deri ora 10:50 do të bëhet regjistrimi i  garuesve. Gara e parë për nxënës  të shkollave fillore do të filloj ora 11:00.  Ndërsa  ora 11:30  do të mbahet vrapimi  për kategoritë profesionale  të  garuesve (Veteranët, Seniorët, Juniorët dhe Pionierët)

Ndërsa vrapimi kryesor nëpërmjet shtegut në rrugën “Brahim Ademi” deri në  Koshare dhe anasjelltas do të nisë  ora 11:30 dhe pritet të përfundojë rreth orës 13:30  për kur është paraparë edhe shpallja e fituesve të kësaj gare.

To Top