Ferizaj

Nesër gati i gjithë regjioni i Ferizajt do të ketë ndërprerje të rrymës elektrike


Publikuar më:


Ferizaj. 17.11.2018. KEDS- ka njoftuar që ditëve në vijim do të vazhdojnë punimet në mirëmbajtjen e rrjetit elektrik. Gjatë  ditës së nesërme   pjesa më e madhe e qytetit të Ferizajt dhe Kaëanikut dhe shumë fshatra do te kenë ndërprerje të rrymës elektrike për disa orë.

Më 18.11.2018 në TS 110/35/10 kV Bibaj do të ketë  ndërprerje totale në anën 35 kV: (Kodi:400) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: :

Ferizaj-Rr.Deshmoret e Kombit, rr.Spitalit;  rr.12 Qershori (nje pjese),  Rruga Emin Duraku,  Gjon Sereqi,  objektet banesor Inxhinieringu, Hjarush Beqiri, Vizioni (Qerdhja), Naser Hetemi, Xhemaj Ferati,  Seli Palushi, TS (MBTS), TS ” 14 “, TS ” 14″  (Kulla), TS Ura e Dudit,  Rr Epopeja e Jezercit,  Rr.12.Qershori (nje pjese),  rr.Deshmoret e Kombit (nje pjese),  rr.Skenderbeu,  rr.Sejdi Sejdiu,  Ferizaji një pjesë, Talinovci i Muhaxherëve, Sazlia,Papaz, Pojata, Rahovica, Softaj, Fusha e Madhe,  Rr.”Prizrenit”, Saraishta,  Lloshkobare,  Llojza,  Kosinë,  Slivova, Dremjak dhe bizniset private,  Kazerma,  Mineksi,  FSK TS i ri,  IRK-ja,  Fitorja dhe Fabrika e bukës,  fabrika e gypave,  Rr. Nerodimes,  Ujvara,  Frigoriferi,  Barakat,  Rr. Enver Topalli, Deshmoret e Kombit,  Regjep Bislimi,  Greme,  Gaçka,  Burrnik, Izhanc , Kashtanjeva,  Bajnicë,  Semaj , Prushaj,  Sllatina dhe bizniset private, Manastirc, Nerodime e ulët dhe e epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private,  Doganaj, Zaskok, Pleshina e ulët dhe e epërme, Dubravë,  Fabrika e ujit Pleshine, Varoshi, Gërlica, Komogllava ,Rakaj dhe bizniset private, Rr,Riza Matoshi,Imri Halili Nikadinin ,RR-Varoshit, Qiraxhit,

Kaçanik– Voskopoja,Trupaj,Trimor,Bicaj (Biqevc), Pallosh (Biqevc), Nikaj,Tushaj – Soponica, Malsi (Malzez), Vatë,Nikaj dhe biznise private,  Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku, Strazha, Lagjja Dushkaja, Stacioni  Hekurudhor, Stacioni i Autobuseve, Sheshi Ismajl Raka qender, P-8, Kërbliq dhe Leskovicë, Drenusha, Rakoci, Sanatoria, Llanishta, Gjurgjedelli, Runjeva, Hekurudha, Kisi, Lagje e re, Rr. Emin Duraku, Rr e UÇK-së, lagjja Ramadan Agushi, Vakufi, Shtëpia e mallrave, Teqja, Policia dhe Kuvendi Komunal, Fabrika “Lepenci”, Doganaj, Duraj, Kaçanik i vjetër, Stagovë, Begracë, Elezaj, Qendra e Shterpces, Hotel Breza dhe Junior,Vikendicat,Jazhinca,Sevce,Verbishtica dhe bizniset private, OSBE-ja, Biti e ulët, Biti e epërme, Shushiqë, Paloj, Gotovushë, Drekoci, Viqë, Firaj, Brod, TS Repititori, TS Shkolla Skijimit, TS Kulla, TS Hotel Molika, Pilana,Farma,Gllogu. Silkapori, X- Fort.Renova ,Dauti comerc.Kivo.
Verejtje : Nga ky trafostacion furnizohet një BRE –Matkos Grop.
Arsyeja e ndërprerjes: Servisimi  i kthinave 35 [kV].

Më 19.11.2018 në TS 110/35/10 kV Bibaj do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Drejtimi i Fshatrave (Kodi:40000002) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fshati i Vjeter, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj, Zllatari .
Arsyeja e ndërprerjes: Mirembajtja Preventive.

Më 20.11.2018 në TS 110/35/10 kV Bibaj do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Drejtimi i Betoni (Kodi:40041002) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr.”Prizrenit”,Saraishta,Lloshkobare,Llojza,Kosinë,Slivova,Dremjak dhe bizniset private.
Arsyeja e ndërprerjes: Punime ne trafo.

Më 20.11.2018 në TS 110/10(20)kV Lipjan do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Bablaku (Kodi:41000001) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Terrni,  Bablaku, , Rubovci,Kojska, Ata Projekt, Dafina Shumolli, Bali Comerce, ETC, Gerlica, Rasim Halili, TS Metal Kosova, Universium Babushi I Ri,Surqina,Cerrnilla,Mirashi I Ri dhe Mirashi.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirembajtja Preventive.

 

To Top