Ferizaj

Nesër e pasnesër mbyllet për qarkullim rruga Kaçanik – Hani i Elezit


Publikuar më:


Rruga Kaçanik – Hani i Elezit do të mbyllet nesër pjesërisht prej orës 09:00 – 12:00 dhe 14:00 – 17:00, ndërsa të shtunën nga ora 7:00 deri në orën 17:00 do të jetë e mbyllur tërësisht, për shkak të vendosjes së trarëve në urën 407, njofton Ministria e Infrastrukturës.

Kjo ministri ka kërkuar mirëkuptim nga qytetarët duke i lutur ata për përdorim të rrugëve alternative.

To Top