Ferizaj

Nesër bëhet dezinsektimi i hapësirave publike në Ferizaj


Publikuar më:


Të dielën (26 qershor) bëhet dezinsektimi i hapësirave publike nê qytet dhe në fshatra të Ferizajt. Për këtë zyra për informim e komunës  ka lëshuar një njoftim për të gjithë qytetarët që orët e mbrëmjes të  mbajnë dritaret e mbyllura.Gjithashtu njoftohen të gjithë bletarët  që në orët e dezinsektimit  të kenë kujdes për bletët.

Njoftohen qytetarët e Komunës së Ferizajt se të dielën më 26 qershor, nga ora 17.00, do të fillojë dezinsektimi i hapësirave publike. Ndaj, porositen qytetarët, sidomos ata që kanë bletë, që të kujdesen në mënyrë të veçantë për to” thuhet nē njoftimin e zyrës për informim.

Comments
To Top