Ferizaj

Në 20 vjetorin e Betejës së Koshares, Shoqata Lybeteni organizon ecje në shqigjet e luftës (Foto)


Publikuar më:


Me rastin e 20 Vjetorit të Betejës së Koshares, në nderim  të Dëshmorëve të  Kombit,  Shoqata bjeshkatare dhe Alpiniste “Lybeteni”  ka bërë   ecje të organizuar deri te maja Rrasa e Zogut.

Kjo ecje u organizua në një shteg me gjatësi rreth 24  kilometra, nga Varrezat e Dëshmorëve e deri te maja “Rrasa e Zogut” me një lartësi mbidetare prej 2305 metra.

Mbi  50 pjesëmarrës morën pjesë në  këtë organizim  nga të cilët  rreth 40 prej tyre arritën në majën e synuar.

“Faleminderit të gjithë atyre që na nderuan me pjesëmarrjen e tyre. Lavdi dëshmorëve të Kombit” ka thënë Hasan Hetemi,  kryetar i shoqatës Lybeteni.

To Top