Lajme

Në qytetin e Rahovecit vazhdon zgjerimi dhe mirëmbajtja e ndriçimit publik


Publikuar më:


Në kuadër të këtij projekti është bërë mirëmbajtja, riparimi dhe ndërrimi i llambave në rrugët “Xhelal Hajda-Toni dhe  “Gëzim Hamza-Piktori, transmeton lajmi.net

Kurse ndriçimi i ri publik është vendosur në rrugën “Asllan Kleqka”, në të cilën  janë vendosur  disa shtylla  dhe janë bërë riparime në rrugën “Selim Berisha” në qytetin e Rahovecit.

Në kuadër të këtij projekti është paraparë që të riparohet dhe të zgjerohet ndriçimi publik edhe në fshatrat: Ratkoc, Fortesë dhe Krushë e Madhe. /Lajmi.net/

ne-qytetin-e-rahovecit-po-vazhdon-zgjerimi-dhe-mirembajtja-e-ndricimit-publik-1 ne-qytetin-e-rahovecit-po-vazhdon-zgjerimi-dhe-mirembajtja-e-ndricimit-publik-2

.

Comments
To Top