Ferizaj

Në QMF në Dubravë u bë vaksinimi i qytetarëve të komunitetit RAE


Publikuar më:


Në funksion të sensibilizimit për imunizim kundër COVID-19,  sot, më 16 shtator, ekipi mobil i Qendrës së Vaksinimit në Ferizaj, në përbërje prej një mjeku dhe katër infermieresh, Koordinatori i Cilësisë dhe ai i SISH-it, në Qendrën Mjekësore që menaxhohet nga Caritas Kosova në Dubravë.

 Janë vaksinuar 84 qytetarë të komunitetit RAE, ndërkohë që 48 janë vaksinuar në Qendrën e vaksinimit në Ferizaj.

Sot janë vaksinuar gjithsejtë 132 qytetarë të komunitetit RAE që kanë qenë të interesuar për vaksinim.

Ky proces do të vazhdojë edhe ditët në vijim, ku nesër më 17 shtator ekipi do të bëj vaksinimin e qytetarëve në lagjen “Halit Ibishi”, ndërsa pasnesër, më 18 shtator në lagjen Sallahane.

 Prandaj, ftohen qytetarët e komunitetit në fjalë, të interesuar për vaksinim, që të paraqiten  te ekipi mobil i QKMF-së.

To Top