Ferizaj

Në prag të ndërrimit të motmoteve Rufki Suma viziton ata që sonte janë në krye të detyrës


Publikuar më:


Hani i Elezit. 01.01.2017. Ashtu si edhe çdo vit tjetër, edhe këtë vit Kryetari i Komunës Rufki Suma në momentet e ndërrimit të motmoteve ishte pranë atyre që sot janë në detyrat e tyre të punës për tu kujdesur për sigurinë dhe mirëqenien e banorëve të komunës së Hanit të Elezit.

Pas vizitës pjesëtarëve të Policisë së Kosovës në Stacionin Policorë në Han të Elezit, kryetari Suma i shoqëruar nga Komandanti dhe zv.komandanti i stacionit policor të Hanit të Elezit, vizituan institucionet publike dhe atyre që sonte ishin në detyrë, pjesëtarët e Policisë Kufitare, Doganat e Kosovës, Policinë Kufitare-Vija e Gjelbër, Shërbimin e Zjarrfikësve dhe stafin shëndetësorë të QKMF “Dr.Menduh Kaloshi”. Të gjithë atyre kryetari Suma ju uroi për një vit të mbarë dhe suksese ndërsa nga të gjitha institucionet që u vizituan fatmirësisht nuk u raportua asnjë rast që do të prishë atmosferën e festës së vitit të ri.

15801419_136129023549842_1342840099_n 15801193_136129036883174_466215363_n 15841579_136129040216507_2121117039_n 15800862_136129060216505_889717885_n 15822192_136129066883171_1026243768_n

Comments
To Top