Lajme

Në Mitrovicë mbahet “Veprimi i Shpejtë 7”


Publikuar më:


fsk-ushtrimi-edhe

Sot në Mitrovicë do të mbahet Ushtrimi  Fushor  “Veprimi i Shpejtë 7”.

 Ky ushtrim organizohet nga FSK dhe Komuna e Mitrovicës, ndërsa pjesëmarrës do të jenë edhe institucionet e  tjera si:  Policia e Kosovës, , Kryqi i Kuq, Shërbimi Mjekësor dhe Kombinati Trepça.

Qëllimi i organizmit të  këtij ushtrimi  është testimi i kapaciteteve operative në kontekst të planifikimit, koordinimit dhe menaxhimit të reagimit në situata emergjente,  duke filluar nga niveli lokal e deri tek  ai qendror, bën të ditur Komuna e Mitrovicës, transmeton Klan Kosova.

Comments
To Top