Lajme

Në Londër dhe Australi do të protestohet kundër presidentit Ivanov


Publikuar më:


london

Protestat për dorëheqjen e presidentit George Ivanov, kundër vendimit për falje dhe shtyrjen e zgjedhjeve të 5 qershorit janë shpërndarë edhe në diasporë.

Pas Washingtonit, me 23 prill do të protestohet edhe në Londër, më 24 prill do të protestohet edhe në Australi.

 

Comments
To Top