Lajme

Në Liqenin e Ohrit vendoset pema nënujore e Krishtlindjes


Publikuar më:


pema

Peisazh dekorues e kësaj tradite edhe këtë vit nënujë ishte “Baba Dimri”, i cili i argëtoi vizitorët më të rinj duke u dhënë atyre dhurata të Krishtlindjeve, transmeton telegrafi.

Dekorim tradicional dhe dhurata të krishtlindjeve, zhytësit e Ohrit këtë vit dhuruan edhe për fëmijët me sëmundje të rralla.

.

Comments
To Top