Ferizaj

Në Komogllavë të Ferizajt u mbajt Turniri memorial “Safet Baftiu”


Publikuar më:


Ferizaj.30.12.2018. Në komogllavë të Ferizajt, është mbajtur turniri memorial për  intelektualin, inxhinierin dhe futbollistin“Safet Baftiu”

Në këtë turnir memorlia mori pjesë  edhe kryetari i Federatës së Futbollit të Kosovës Agim Ademi  dhe anëtar të  FFK-së , Ilaz Mjaku dhe Afrim Haliti.

Ky turnir u organizua nga  futbollist të  vitteve 90-ta   dhe nga kryesia e klubit  futbollistik  Komogllava.

Në këtë turnir përveq ekipeve nga fshati Komogllavë morën pjesë edhe ekipi i FSK-së dhe disa ekipe nga Ferizaj.

To Top