Ferizaj

Në këto vende nesër do të ketë ndërprerje të rrymës në rajonin e Ferizajt


Publikuar më:


Punime në projekte investive

17.09.2021

Nga NS 35/10 kV Ferizaj I do  të ndërprehet:

Dalja 10kV Emin Duraku  nga ora 09:00 – 12:00

Pa furnizim me energji elektrike do të mbesin nënstacionet:

NS 10/0.4kV Moda me (Kodi: 40040002002)

NS 10/0.4kV  Banka me (Kodi: 40040001003)

NS 10/0.4kV Fatmir Rashani me (Kodi: 40040001190)

NS 10/0.4kV  Vehbi Salihu me cod: 40040001174)

Vendet: Një pjesë e rr. Tahir Sinani, një pjesë e rr. Dëshmorët e Kombit.

Nga NS 35/10 kV Ferizaj I do  të ndërprehet nga

Dalja 10kV Banka  nga ora 09:00 – 12:00

Pa furnizim me energji elektrike do të mbesin nënstacionet:

NS 10/0.4kV  1 Maji me (Kodi: 40040001001)

NS 10/0.4kV  Halil Haxhidema (Kodi: 40040001195)

NS 10/0.4kV Përball Spitalit (Kodi: 40040001197)

NS 10/0.4kV TMK me (Kodi: 40040001196)

NS 10/0.4kV Sadri Novosella me(Kodi: 40040001025)

NS 10/0.4kV  Rinori  (Kodi: 40040001203)

NS 10/0.4kV  Ejup Ferati (Kodi: 40040001194)

Vendet:

Arsyeja: Energjizimi i kabllove 10(20) kV sipas projektit investiv te daljeve Banka 1 dhe Banka 2 në kthinën J12 ne NS “Ferizaj 2”.

To Top