Ferizaj

Në këto pjesë të Ferizajt nesër nuk do të ketë rrymë


Publikuar më:


KEDS ka njoftuar se në disa pjesë të Ferizajt nesër nuk do të ketë rrymë

Kjo për shkak të punimeve në rrjet që janë planifikuar nga KEDS.

  1. 09.12.2021

TS 110/35/10 kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Rexhep Bislimi 2 (Kodi:40000034)  prej orës 10:00 –  16:00

Vendet: rr.Nikë Prelaj, rr.Qamil Ilazi, rr.R122, rr.Ismet Jashari, rr. Remzi Hoxha,rr.Enver Hadri, rr.Sami Frasher, rr.Hysen Terpeza, rr.Halim Spahia, rr. 2 Korriku, rr.Kemail Hetemi,rr.Xhon Sereqi, rr.Dimitri Tuqeviq, rr.Vëllezërit Gërvalla ( një pjesë),  rr.Faton Vehbiu dhe rr.Astrit Bytyqi.

Arsyeja: Manipulime me kabllo 10kV, balancimi i ngarkesës daljeve, LP Rexhep Bislimi 2.

2.

TS 110/35/10 kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Komogllava (Kodi:40000009)  prej orës 10:00 –  14:00

Vendet: fshatrat: Bibaj (4 konsumatorë), Fshati i Vjetër, Gërlicë, Komogllavë, Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Magjistralja Prishtinë-Ferizaj (1 konsumator) dhe Varosh.

Arsyeja: Kontrollimi i trafostacioneve, lëshuesve katodik dhe pastrimi i trasesë, shtrëngimi i përçuesve.

To Top