Ferizaj

Në hapësirat e bibliotekës u mbajt aktivitet për Ditën e Pavarësisë


Publikuar më:


Në hapësirat e bibliotekës së qytetit “Sadik Tafarshiku” në Ferizaj u mbajt aktiviteti për Ditën e Pavarësisë

Për rrugëtimin historik drejt pavarësisë me kumtesa u paraqitën: Majlinda Misini dhe Fatlum Ibrahimi- historian. Po ashtu biblioteka u ndau mirënjohje miqve të bibliotekës znj. Sanie Tahiri,z. Bajram Maloku,z. Amir Rexhepi dhe z. Milaim Tahiri që pasuruan fondin librar të bibliotekës duke dhuruar librat që kanë poseduar.

Po ashtu, në shenjë mirënjohje për bashkëpunim, mirënjohje morën shkollat Shkolla e Mesme Teknike “Pjetër Bogdani” dhe Shkolla e mesme e ulët “Ahmet Hoxha”.

Lexuesit më të mirë për vitin 2019 u shpallën : Dion Durmishi, Artina Siriniqi, Adea Aliu-sektori për fëmijë, Floriana Nuhiu, Donjeta Syla, Nexhmedin Haxhiu-sektori për të rritur dhe Dibran Osmani, Edon Jakupi Albina Behluli, lexues të dalluar në sallë të leximit.

To Top