Ferizaj

Në Ferizaj nesër mbahet Panairi i Gjedhit 2019


Publikuar më:


Nesër në Ferizaj  në organizim të  grupit local të veprimit “Bifurkacioni”, në bashkëpunim me “Initiative for Kosova community” (IKC) dhe komunën e Ferizajt  organizojnë  Panairin e Gjedhit 2019.

Panairi i gjedhit do të mbahet nesër,  më 09 Tetor 2019  te tregu I kafshëve duke filluar nga ora 11:00.

Në këtë Panair  do të ketë edhe shpërblime për  5 vendet e para.

To Top