Sport

Në Dubai ndërtohet fusha nënujore për tenis (Foto)


Publikuar më:


uj

Arkitekti polak Krzysztof Kotala, ka projektuar një plan për fushë tenisi ku ambienti është nënujorë.

Kjo fushë tenisi do të vendoset në Gjirin Persik në mes Burj Al Arab dhe Palm Jumeirah në Dubai.

Publiku do të ketë mundësinë të përjetojnë lojërat e tenisit që do të zhvillohen aty, nëpërmjet botës ujore, por sa herë të lodhen duke shikuar top tenisi, ata do të kenë mundësinë të shikojnë peshqit apo kafshët tjera ujore.

uj uj1 uj2 uj3

 

Comments
To Top