Ferizaj

Në Ditën Ndërkombëtare të Mjedisit Isa Mustafa pritet ti kthej Ferizajt fenomenin e Bifurkacionit


Publikuar më:


Në Ditën Ndërkombëtare të Mjedisit  Isa Mustafa  pritet të përoroi  funksionalizimin  e fenomenit e Bifurkacionit nē Ferizaj.

Pas shumë vitesh të rrezikimit të zhdukjes së fenomenit të rrallë  Bifurkacionit të lumit Nerodime  sot pritet  të bëhet funksionalizimi i këtij  fenomeni.

Me kētë rast  Ferizajn pritet ta vizitoi edhe Kryeministri  Isa Mustafa i cili  do të bëjë inaugurimin e këtij fenomeni.

Kryeministri sapo ka arritur në  Ferizaj dhe pritet  së pari të bëjë përurimin e rrugës Dardani-Zllatar.

Comments
To Top