Ferizaj

Ndihmohen 250 familje në nevojë me pako ushqimore, donacion nga Islamic Relief Kosova


Publikuar më:


Solidariteti me familjet në nevojë si gjatë gjithë pandemisë ashtu edhe në Muajin e Shenjtë të Ramazanit, po dëshmohet çdo ditë nga donatorë vullnetmirë.

Së fundmi, është organizata “Islamic Relief Kosova” që në bashkëveprim me Drejtorinë e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, sot shpërndan 250 pako ushqimore për familjet në nevojë, që sadopak të ndihmohen në tejkalimin e vështirësive të shkaktuara nga pandemia dhe me rastin e Muajit të Shenjtë të Ramazanit.

Shpërndarja e pakove ushqimore u bë nën mbikëqyrjen e zyrtarëve të DSHMS-së she Qendrës për Punë Sociale, të cilët kanë evidentuar rastet më në nevojë.

To Top