Ferizaj

Ndezja e kontejnerëve, dukuri  që po shqetëson qytetarët (Foto lajm)


Publikuar më:


Ferizaj.18.09.2016. Ndezja e kontejnerëve të mbeturinave  po shqetëson qytetarë për shkak të rrezikut nga ndonjë zjarr më i madh por edhe nga ndotja e ambientit.

Një rast i tillë ka ndodhur edhe sot në një parking në rrugën “Vëllezërit Gërvalla” i cili ka  alarmuar edhe zjarrëfikësit.

Zjari nga kontejnerët e mbeturinave  ka kapluar edhe  edhe një objekt aty afër (garazhë)  në të cilin gjendeshin përveq mbeturinave edhe materiale të ndezshme.

Intervenimi i menjëhershmë i ekipit të zjarfikësve ka bërë që zjarri të lokalizohet pa dëme të mëdha.

“ Dikush nga qytetarët ka hedhur  ndonjë cigare apo diqka  tjetër që ka shkaktuar zjarrin por që zjarri pastaj ka përfshirë edhe  një garazhë afër në të cilën kishte materiale të ndezshme” i tha FerizajPressit njëri nga zjarrfikësit.

Ata kanë apeluar tek qytetarët që të kenë kujdes që mos të  hedhin cigare të dhezura apo të kenë kujdes edhe mos të dhezen kontejnerët pasi shumë lehtë zjarri mundë të dalë jasht kontrollit dhe dëmet të jenë të pa parashikueshme.

screen-shot-2016-09-18-at-12-31-56

screen-shot-2016-09-18-at-12-31-22

14393133_1130426457004266_757179998_o

14360273_1130426467004265_2136758809_o

14203417_1130425683671010_1100624930_o 14393940_1130426430337602_1157680621_o 14423773_1130425707004341_871090837_o 14423672_1130426450337600_1833716971_o

Comments
To Top