Ferizaj

Ndërroi jetë profesori Jonuz Bytyçi


Publikuar më:


Në moshën 66 vjeçare ka ndërruar jetë sot profesori i gjuhës angleze, Jonuz Bytyçi .

Deri në pensioni, i ndjeri punoi si mësimdhënës në Gjimnazin “Kuvendi i Arbrit”.

Profesor Jonuzi ,përveç punës edukativo–arsimore me nxënës, një kohë punoi edhe si inspektor në Entin Pedagogjik të Arsimit,në Ferizaj, ndërsa pas luftës edhe si përkthyes dhe koordinator në misionin e OSBE-së në Prishtinë.

Në moshën e re talentin e tij e kishte shprehur edhe në sport, aktivisht është marrë edhe me sportin e hendbollit.

I ndjeri,pas vetes ka lënë familjen, dy djemtë, vajzën,nipërit dhe mbesat. Varrimi i të ndjerit pritet të bëhet nesër.

To Top