Ferizaj

Ndërprerjet e energjisë elektrike vazhdojnë edhe nesër dhe pasnesër në Ferizaj . Këto pjesë do të kenë ndërprerje


Publikuar më:


KEDS ka njoftuar se punimet në rrjet do të vazhdojnë edhe nesër dhe pasnesër (26 dhe 27 Nëntor) në shumë pjesë të Ferizajt

Punime në projekte investive

Data e punimit: 26-11-2020

1.

Në NS 35/10kV Ferizaj IV do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vëllezërit Gërvalla (kodi: 40000004) prej orës 09:00 – 09:30 dhe 20:30-21:00

Vendet: Vëllezërit Gervalla, Magjistralja Prishtine-Shkup (pjesa prej urës deri te HIB Petroli), 28 Nëntori, Astrit Bytyqi, Haki Braha, Emin Duraku (një pjese), rruga e Talinovcit dhe Lagjja e Re.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, ndarja e urave TM

2.

Në NS 35/10kV Ferizaj IV do te ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Gerlica Kom,Adem Hasani (kodi: 40000004228) prej ores 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Një pjesë e magjistrales Ferizaj-Prishtinë në Ferizaj.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

3.

Në NS 35/10kV Ferizaj IV do të ndërprehen:

NS 10/0.4 kV Kisha Katolike II (Banesat) (kodi: 40000003208) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/0.4 kV Kisha Katolike I (Kulla) (kodi: 40000003209)        prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: rr.Hysen Terpeza dhe Remzi Hoxha.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

4.

Në NS 35/10kV Ferizaj III do te ndërprehen:

NS 10/0.4 kV TS Ndërtesa (Banesat) (kodi: 40042001223) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/0.4 kV TS Bardhi (kodi: 40042001230)  prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/0.4 kV TS Tahir Hajriz Hajrizi (kodi: 40042001228)   prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/0.4 kV TS Sejda (kodi: 40042001002) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: një pjesë e rr. Dëshmorët e Kombit, Ahmet Kaçiku, Enver Topalli, Ismail Qemali,12 Qershori.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

Punime nga palët e treta

Data e punimit: 27-11-2020

1.

Në NS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Gjimnazi (kodi: 40040002010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e rr. Vëllezërit Gërvalla, Astrit Bytyqi, Dimitrije Tucoviq, Kuvendi i Arbërit, Gëzim Sahiti dhe Astrit Bytyqi.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave sipas zgjidhjes teknike.

To Top