Ferizaj

Nata e Vitit të Ri në Ferizaj kaloi pa asnjë incident


Publikuar më:


Mbrëmë, në minutat e para të Vitit të Ri 2021, Nënkryetari i Komunës, Arton Gavazi, shoqëruar edhe nga drejtori i Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, Bekim Ademi dhe drejtori i Shërbimeve Publike dhe Emergjencë, Arben Halili, vizituan si tashmë rëndom, institucionet shëndetësore dhe të sigurisë, për t’i uruar punonjësit kujdestar të këtyre instiruconeve, Vitin e Ri si dhe për t’u njoftuar mbi gjendjen në këto sektorë dhe menaxhimin gjatë kësaj feste.

Nga njoftimet e drejtuesve të institucioneve shëndetësore dhe të sigurisë, festa e mbrëmbshme u shënua me numër jo të lartë të të lënduarve dhe pa asnjë incident.

 Falënderues për vizitën e urimet u shprehën punonjësit kujdestar në këto institucione.

To Top