Lajme

Naser Selimi, njeriu që mposhti kancerin në Prevallë


Publikuar më:


Ky është rrëfimi pozitiv i një njeriu të fortë.

Fjala është për Naser Selimin, i cili po e mposht kancerin nga mrekullitë që i ofron natyra, në këtë rast Prevalla e bukur.

Atë që njeriu po mundohet ta zbulojë me dekada, ky njeri duket se e ka gjetur, transmeton Gazeta Express.

Naseri duket se e ka gjetur kurën e kancerit, dhe atë në natyrën e bukur të Kosovës. Shikojeni videon më poshtë për të mësuar më shumë:

To Top