Lajme

Namazi i Kurban Bajramit u fal edhe në veri të Mitrovicës


Publikuar më:


Si edhe në Bajramin e kaluar, qytetarët kishin improvizuar faljen në ambient të hapur, nën ligjëratën dhe faljen e namazit nga hoxhë Cena Bala, i cili përcolli mesazhin për paqe dhe dashuri ndaj njëri tjetrit.

Gjatë gjithë kohës së faljes, janë vërejtur forca të shtuara të Policisë së stacionit veri, si dhe pjesëtarët e KFOR-it.

Comments
To Top