Ferizaj

Muzeu i Ferizajt shënoi me Ekspozitë – Ditën Ndërkombëtare të Muzeve


Publikuar më:


Objektivi i Ditës Ndërkombëtare të Muzeve është të rrisë ndërgjegjësimin banorëve të kësaj treve për vlerat e Trashëgimisë Kulturore dhe Historike të trevës së Ferizajt.

Andaj për të shënuar këtë ditë Muzeu i Qytetit, ka organizuar Ligjëratë dhe Ekspozitë nga Trashëgimia Kulturore e Ferizajt. Pjesëmarrës ishin nxënësit e shkollave SHFMU “Ahmet Hoxha” SHFMU “Dy dëshmorët” nga fshati Talinovc, Shkolla e Mesme Ekonomike “Faik Konica” Ferizaj, Shkolla e mesme ekonomike nga qyteti i Elbasanit të cilët ishin pjesë e projektit të BE-së dhe RYCO duke, na nderuar dhe madhështuar eventin  me prezencën e tyre për të shënuar ngjarjen më të rëndësishme për muzetë!

To Top