Ferizaj

Muharrem Svarqës i ndahet mirënjohje për organizmin e kualifikimeve për grupmoshën 11 vjeçare në futsallë


Publikuar më:


Komunës së Ferizajt gjegjësisht kryetarit të Komunës së Ferizajt, Muharrem Svarqës, i arriti një mirënjohje në shenje falënderimi për organizmin e kualifikimeve për grupmoshën 11 vjeçare, në futsallë të cilat kualifikime u mbajt në në Ferizajt.

Në këtë garë ishin pjesëmarrës 18 ekipe nga Kosova, dhe fituesi i vendit të parë e fiton të drejtën që të merr pjesë në turneun “Uhilas Talent Cup” e cila mbahet ne Gjeneve të Zvicrës.

Me këtë rast organizatori ka falënderuar kryetarin e Komunës së Ferizajt, Muharrem Svarqa për mirëpritjen e bërë dhe për organizmin shumë të mirë të kësaj gare.

Ky turne edhe vitin e ardhshëm do të mbahet në Ferizaj për shkak të mirëpritjes që i është bërë ekipeve pjesëmarrëse.

Comments
To Top