Ferizaj

Muharrem Svarqa uron qytetarët për Vitin e Ri 2019


Publikuar më:


Edhe ky fundvit është një rast i mirë të përmbledhim arritjet, realizimin e planeve e synimeve tona në planin individual, familiar e shoqëror.

Viti 2018 ishte një vit dinamik, me plot gjallëri e përpjekje për të ecur drejt përmbushjes së pritjeve e shpresave, që e bëjnë jetën tonë më të mirë në të gjitha aspektet e saj.

Në emer të Deges se LDK – së në Ferizaj, uroj që viti 2019 të jetë më i begatshëm për të gjithë ne, duke na ofruar mundësi që t’i jetësojmë dëshirat, synimet dhe shpresat tona.

Le të kemi më shumë zell, kurajo e vendosmëri në rrugëtimin tonë drejt një viti më të mirë. Paçim shëndet, mbarësi e përparim! Gëzuar 2019!

Muharrem Svarqa,

Kryetar i Degës së LDK-së në Ferizaj

To Top